Een beetje hulp bij het wegwerken van de verse zure appel…
Benodigdheden:
- Zure appel 2x
- Kipfilet 300 gram
- Rode paprika 1x
- Gele paprika 1x
- Spaanse peper 1x
- Rozijnen 50 gram
- Feta kaas 200 gram
- Knoflook 1 teen
- Koriander 1 eetlepel
- Kaneel 1 eetlepel
Snij de kipfilet in blokjes. Was de paprika’s, snij in reepjes. Snij de Spaanse peper doormidden, verwijder pitjes en snij klein. Wok de kipfilet met een beetje olijfolie in 5 minuten gaar in de wokpan. Snij intussen de feta in kleine blokjes, schil de zure appels en snij ook in blokjes. Voeg de paprika en Spaanse peper aan de kip toe en wok 2 minuten mee. Meng intussen de kruiden in een schaaltje. Voeg nu ook de zure appelblokjes, feta, rozijnen en kruiden toe en verwarm kort mee (de feta moet nog een beetje heel blijven). Strooi eventueel nog wat verse koriander over het gerecht.
Een prima recept dat we er allemaal weer vanaf kunnen trainen zodra het weer mag… Nog even doorbijten allemaal!