Krav Maga voor volwassenen – MKKM – Selfdefense Training

Krav Maga voor volwassenen

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem gebaseerd op instinctieve reacties van de mens. Het is daarom makkelijk aan te leren en effectief in toepassing. In de lessen Krav Maga voor volwassenen (16+) leer jij jezelf verdedigen in (levens)bedreigende situaties. Wij bieden jou een allround trainingsprogramma aan waaronder preventief handelen, basis- en complexe technieken in realistische scenario’s. Ook stoeien, sparren en drills komen aan bod, waarbij je leert technieken uit te voeren onder stressvolle omstandigheden.

 

Inhoud volwassenentraining

 • Laagdrempelige lessen
  Iedereen is welkom, jong, oud, man, vrouw, goede conditie of (nog) geen goede conditie. Wij trainen met elkaar zodat we voor elkaar realistische situaties kunnen nabootsen. Op straat weet je immers ook niet met wie je te maken krijgt. Zolang jij jezelf kunt verdedigen, maakt dat ook niet uit. Hierbij mag jij uiteraard altijd jouw eigen grenzen aangeven en wanneer jij dat wilt, verleggen. Iedereen moet zich veilig en prettig voelen tijdens de trainingen en bij het uitvoeren van technieken.
 • Realistisch trainen
  Trainen in de kleedkamer, op het gras, in het donker op de tegels, op het zand, in de auto, zittend op een stoel, in het water en uiteraard ook af en toe in gewone kleding… Geen situatie is ons te gek. Een realistische manier van trainen is bij ons dan ook meer regel dan uitzondering.
 • No-nonsense
  De Krav Maga technieken werden ontwikkeld als verlengstuk van natuurlijke reflexen van het lichaam. Tijdens de lessen krijg je goed inzicht in jouw eigen natuurlijke reflexen en leer je daar optimaal gebruik van te maken. Je leert geen sierlijke maar gemakkelijke bewegingen, zo realistisch mogelijk. Snel en direct!
 • Geen regels
  Een aanvaller volgt geen regels, een scheidsrechter vlagt een beroving niet af. We blijven binnen de kaders van de wet maar regels hebben we niet. Doe wat je moet doen en dan zo snel mogelijk naar huis om koffie te drinken. Winnen doen we dan ook niet binnen een ring; veilig en heelhuids thuiskomen, dat is de winst.
 • Plezier!
  Krav Maga leren kan op veel manieren en wij kennen er maar één. Met plezier! Alleen dan wordt Krav Maga leren een ervaring. De gezellige sfeer die wij al jaren in de lessen hebben heeft al voor vele lachbuien, vriendschappen en zelfs huwelijken gezorgd. En daar zijn wij meer dan trots op!

 

Kosten Krav Maga Volwassenen
€44,00 per maand, onbeperkt training per week (Dokkum aangepast tarief van €40,00)

Proefles Krav Maga Volwassenen aanvragen