FAQ – MKKM – Selfdefense Training

Wat is krav maga?

Krav maga is zelfverdediging voor alle personen, ongeacht leeftijd, conditie of achtergrond. Krav Maga is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder effectief, realistisch en praktisch zelfverdedigingssysteem dat ook nog eens makkelijk aan te leren is. Krav Maga leent zich ook goed voor mensen die een beroep beoefenen waarin ze te maken kunnen krijgen met agressie of geweld.

Kan ik langskomen voor een proefles?

Ja. Iedereen is van harte welkom om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. Bijna elke training is geschikt voor je proefles. Kies dus de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt voor je proefles en meld je via ons online formulier aan.

Wat heb ik nodig voor een proefles?

Een lange trainingsbroek, een t-shirt en schone sportschoenen. That’s it.

Wat kan ik verwachten bij een proefles?

Een proefles is natuurlijk altijd spannend. Vlak voor de les maak je kort kennis met de instructeur en hij geeft je direct aan wat je in die specifieke les van hem mag verwachten. Proef de sfeer, draai gewoon lekker mee en laat je verbazen hoe snel je leert. Na afloop bespreken jullie samen de les en maken jullie wat uitgebreider kennis. Vertrek pas als je geen vragen meer hebt!

Lid worden, hoe?

Na afloop van een proefles krijg je een formulier mee, vul deze in en ontvang bij je inschrijving direct een t-shirt. Je kunt nu direct starten! Wil je snel leren? MKKM – Selfdefense Training organiseert één of tweemaal per jaar een startersdag. Wil je weten of er binnenkort zo’n dag is, kijk dan in de agenda  of vraag het ons via het contactformulier.

Hoe groot zijn de groepen?

Elke dag is weer anders. Soms telt een groep 25 personen, soms 5. Wil je in een nog kleiner verband trainen, overweeg dan een privéles.

Ik heb al heel lang niet gesport, ik heb een slechte conditie!

Nou en? Krav Maga is juist voor iedereen, een perfecte conditie is niet nodig om jezelf effectief te leren verdedigen. Al na een aantal trainingen zal je merken dat je conditie beter wordt, mooi meegenomen!

Kan ik overal en altijd trainen?

Jazeker. Het abonnement laat het toe om te trainen op elk moment dat MKKM – Selfdefense Training open is, welke locatie dan ook.

Waar staat MKKM voor?

Micha Klootwijk Krav Maga.

Ik werk onregelmatig en kan niet structureel aanwezig zijn…

Mocht je erg veel lessen missen dan kan je natuurlijk altijd één of meerdere privélessen overwegen. Kan er echt maar heel weinig worden getraind dan kan in uitzonderlijke gevallen soms worden afgeweken van de reguliere contributie. In overleg met de instructeur zal dan een speciaal tarief worden vastgesteld.