Krav Maga voor bedrijven – MKKM – Selfdefense Training

Krav Maga voor bedrijven

‘Een buitengewoon bedrijfsuitje waarover nog lang werd nagepraat!’, onze trainingen worden nogal eens omschreven als unieke ervaring. Voor bedrijven binnen Friesland is MKKM – Selfdefense Training al sinds jaren een verrassend adres voor een workshop, personeelsuitje, teambuilding of een seminar Krav Maga. En ook voor trainingen en seminars voor basis- en middelbare scholen bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfstraining is altijd maatwerk. In een persoonlijk gesprek brengen wij samen de wensen en verwachtingen in kaart. Het resultaat is een training om nooit te vergeten! En net als bij de reguliere groepslessen; man of vrouw, oud of jong, fit of minder fit, iedereen kan meedoen.

 

Seminar Krav Maga / Workshop Krav Maga

In een Krav Maga seminar of een workshop Krav Maga leer je in korte tijd verschillende verdedigingstechnieken voor diverse situaties waarin je terecht kan komen. Als organisatie kan je situaties aandragen die je op het werk tegen kunt komen of die je zelf hebt meegemaakt. Een meer algemeen Krav Maga seminar is natuurlijk ook mogelijk, het is in ieder geval altijd mogelijk om terwijl je al bezig bent nog ideeën bij ons neer te leggen.

Voorafgaand aan de workshop gaan wij samen de doelgroep en werksituaties bekijken, hierdoor kunnen wij de training op jullie afstemmen. Iedere workshop zullen we starten met een gezamenlijke warming-up waarna vaak eerst verschillende basistechnieken geoefend gaan worden. Daarna gaan we scenario’s oefenen die je tegen kan komen, daarbij leer je welke verdedigingstechniek je wanneer kunt inzetten. Een Krav Maga workshop levert jou en je collega’s uiteindelijk een mooie herinnering op waarbij je ook nog eens een stuk handiger geworden bent in zelfverdediging. ‘Een goede mix van humor, plezier en training!’ zoals een van de deelnemers ons zei.

 

Periodieke lessen Krav Maga

Eens iets anders dan fitness. Steeds meer bedrijven vragen ons naar periodieke bedrijfslessen Krav Maga waarbij er éénmaal per twee weken of éénmaal per maand wordt getraind. Deze trainingen worden vaak onder werktijd aangeboden, soms zelfs ter vervanging van de vrijdagmiddagborrel! Periodieke lessen kunnen een vastgesteld aantal lessen hebben of lopen voor onbepaalde tijd. Over de inhoud is vooraf uiteraard een persoonlijk gesprek. Personeel is na het volgen van de lessen vaak zelfverzekerder en kan zich beter redden en staande houden in conflictsituaties. Net als bij alle trainingen Krav Maga ligt de focus niet op de verbale fase maar juist op de fysieke fase.


Privéles Krav Maga

Privélessen voor bedrijven lijken sterk op de reguliere privélessen. Het grote verschil blijkt vaak in het leerdoel te zitten. Een zorgmedewerker die ’s avonds alleen op pad is en zich onveilig voelt zodra zij van de auto naar de cliënt loopt of een baliemedewerker die de klant ineens woest over het bureau ziet springen… De vragen vanuit bedrijven zijn vaak erg specifiek en met één of meerdere privélessen Krav Maga voor 1 tot 4 medewerkers is er vaak een doeltreffende training mogelijk. Deze trainingen kunnen zowel in onze locatie als in de eigen werkomgeving worden gegeven.

 

Voor alle trainingen geldt dat de materialen worden verzorgt door MKKM – Selfdefense Training.

Bedrijfstraining of meer informatie aanvragen