Krav Maga voor jeugd – MKKM – Selfdefense Training

Krav Maga voor jeugd

Kids Krav Maga

Kids Krav Maga is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar oud. De wereld is helaas niet altijd leuk, lief en aardig. In een veilige omgeving leren de kinderen daarom op speelse wijze hoe ze moeten reageren in lastige situaties en hoe ze het beste kunnen omgaan met agressieve leeftijdsgenoten of volwassenen. De Kids Krav Maga trainingen zijn doorgaans een feestje! In 45 minuten tijd bouwen de jonge kravisten vaak meer op dan zichtbaar is; fysieke en mentale kracht, een andere lichaamshouding en meer beheersing in dreigende situaties. Daarnaast wordt er geleerd hoe anderen (vriendjes en vriendinnetjes) verbaal en/of fysiek geholpen kunnen worden. De grootste winst zit hem bijna altijd in de toename van het zelfvertrouwen. En geruststelling van de ouders!

Op dit moment draaien er in onze locaties geen Kids-lessen. Wil je weten of er binnenkort een Kids Krav Maga cursus start? Informeer dan naar onze plannen.

 

Tiener / Jeugd Krav Maga

De Tiener Krav Maga lessen zijn bedoeld voor kinderen van 11 tot en met 15 jaar oud. Tijdens de Tiener Krav Maga lessen worden alle facetten van de reguliere 16+ Krav Maga trainingen behandeld en uiteraard is alles toegespitst op middelbare scholieren. De tieners leren zich te handhaven in agressieve en bedreigende situaties.

De tienerlessen en in het kort:

  • Verdediging tegen trappen en stoten
  • Verdediging tegen omvattingen (bijvoorbeeld arm om de nek) en pakkingen (bijvoorbeeld vastpakken van jas of arm)
  • Valbreken
  • Verdediging tegen meerdere aanvallers
  • Verbeteren van grondvormen van bewegen zoals rennen, keren, springen, schoppen, opstaan, stoten, etc.
  • Grondoefeningen en grondtechnieken
  • … en meer!

Naast fysieke zelfverdediging zitten er in de 60 minuten durende les nog een aantal andere belangrijke onderdelen in de tienerlessen. Er wordt uitgebreid aandacht besteedt aan het aangeven van grenzen, kweken van de juiste mentaliteit, zelfvertrouwen, mentale weerbaarheid, respect voor jezelf en anderen en discipline. De Tiener Krav Maga lessen ontgroeid? Vanaf 16 jaar mag er mee worden gedaan in de volwassenengroepen.

 

Kosten Tiener / Jeugd Krav Maga
€30,00 per maand (1x training per week, ivm het lesaanbod momenteel niet mogelijk)
€37,00 per maand (2x training per week, ivm het lesaanbod momenteel niet mogelijk)