Privéles Krav Maga – MKKM – Selfdefense Training

Privéles Krav Maga

Buiten de reguliere lessen om is het bij MKKM – Selfdefense Training ook mogelijk om privétraining / personal training te krijgen. Deze trainingen worden volledig toegespitst op jouw wensen en behoeften en vinden plaats op een moment dat jou het beste uitkomt. Onze hoofdlocatie in Leeuwarden is een ideale plek om de trainingen te volgen, maar je kan natuurlijk ook zelf een locatie aangeven.

 

Inhoud Privétraining

Privétraining is een persoonlijke training, de hele training staat in het teken van wat jij wilt. De vragen die ons bereiken zijn ontzettend divers en de positieve ervaringen van de deelnemers liegen er niet om! Jij bepaalt het doel; trainen op een specifiek onderwerp, aanvulling op de reguliere les, één op één werken aan conditie of heeft je zelfvertrouwen een boost nodig? Je traint een uur lang alleen met de instructeur waarbij je alle aandacht krijgt en op een prettig tempo aan het werk bent.

 

Zelfvertrouwen

Sinds onze start in 2006 hebben we al veel nare verhalen gehoord. Vechtpartijen, berovingen, steekincidenten, aanrandingen en zelfs nóg heftiger. Heb jij in het verleden een situatie moeten ervaren? MKKM – Selfdefense Training helpt bij het verwerken van de ervaring waardoor jij je sterker in je schoenen voelt staan! En als LifeCoach en Kindercoach kan Micha de begeleiding helder afstemmen op precies dat wat jij nodig hebt. Zo krijg jij sneller grip op de bewuste en onbewuste aspecten van zelfverdediging.

 

Kosten Personal Training
1 persoon: €80,00 per les
2 personen: €65,00 per persoon per les
3 of 4 personen: €50,00 per persoon euro per les
Meer dan 4 personen: Prijs op aanvraag

Personal Training aanvragen