Tijdelijk aangepaste lestijden ivm nieuwe Coronamaatregelen – MKKM – Selfdefense Training

Tijdelijk aangepaste lestijden ivm nieuwe Coronamaatregelen

Wat meer berichten de afgelopen tijd dan jullie gewend zijn in deze app te krijgen, mijn excuus! En met het nieuws dat de lessen op de reguliere tijden de komende 3 weken niet meer toegestaan zijn, hebben we weer een bijzonder obstakel voor ons.

Stilstaan is een alternatief waar ik pas voor kies als het écht niet anders kan. Er is (na het nodige geschuif) nog een andere optie.

De komende drie weken zal ik op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen van 16.00 tot 17.00 lessen geven. Op de woensdagen draait er op dit tijdstip al een Tienerles en zal er dus geen reguliere les zijn. Omdat de locaties in Dokkum en Heerenveen niet beschikbaar zijn op deze tijden zal ik alle lessen in de locatie Leeuwarden verzorgen.
– De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, starters en gevorderden!
– Aanmelden vooraf op de dag zelf (ivm beschikbare capaciteit)
– Volg zoveel lessen als je wilt
– Adres leslocatie: Icarusweg 36, Leeuwarden
– Vergeet je QR-code niet

Een uitzondering voor maandag 6 december, dan lukt het mij niet een les te verzorgen.

Ik besef dat waarschijnlijk niet iedereen hiermee geholpen is, toch hoop ik dat het iedereen lukt één of meerdere lesmomenten mee te kunnen pakken!