Groepslessen 16 + – MKKM | Krav Maga in Friesland

Groepslessen 16 +

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem gebaseerd op instinctieve reacties van de mens. Het is daarom makkelijk aan te leren en effectief in toepassing. Je leert jezelf verdedigen in (levens)bedreigende situaties. Wij bieden jou een allround trainingsprogramma aan waaronder preventief handelen, basis- en complexe technieken in realistische scenario’s. Ook stoeien, sparren en drills komen aan bod, waarbij we kijken of je de technieken kunt uitvoeren onder stressvolle omstandigheden.

Iedereen is welkom, jong, oud, man, vrouw. Wij trainen met elkaar zodat we voor elkaar realistische situaties kunnen nabootsen. Op straat weet je immers ook niet met wie je te maken krijgt. Zolang jij jezelf kunt verdedigen, maakt dat ook niet uit. Hierbij mag jij uiteraard altijd jouw eigen grenzen aangeven en wanneer jij dat wilt, verleggen. Iedereen moet zich veilig en prettig voelen tijdens de trainingen en bij het uitvoeren van technieken. Je grenzen verleggen mag op jouw tempo en op jouw eigen manier gebeuren. Wij streven ernaar om te allen tijde een veilige en goede sfeer te creëren voor alle leden. De lessen voor de volwassenengroepen zijn toegankelijk vanaf 16 jaar.

Hoewel het geen doel op zich is, zijn de intensieve trainingen ook erg goed voor je kracht en conditie. Je zult al snel merken dat je zowel fysiek als mentaal meer kunt in het dagelijkse leven.

Wil je meer informatie of direct al aanmelden voor een proefles? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.