Bedrijfsuitje – MKKM | Krav Maga in Friesland

Bedrijfsuitje

Lachen, gieren en brullen met een serieus tintje. Een Krav Maga workshop, zelfverdedigingsworkshop als teamuitje gegeven door een ervaren instructeur. Een interactief en fysiek teamuitje waarbij de individuele en soms zelfs ook de teamveiligheid wordt vergroot. In een workshop Krav Maga leer je hoe je jezelf beter kunt verdedigen. Je leert verschillende verdedigingstechnieken voor uiteenlopende situaties waarin je terecht kan komen. Elke organisatie is uniek en als organisatie ben je dan ook uitgenodigd om zelf situaties aan te dragen.

Deze workshop levert plezier, een stuk kunde en zelfvertrouwen. Ontdek eens een andere kant van je collega’s en schrijf je bedrijf in voor een Krav-bedrijfsuitje! Van 8 tot 40 personen.

Vaak is het erg leuk om met Krav Maga bezig te zijn in de eigen werkomgeving, in dat geval komen wij graag naar jouw locatie toe. Mocht de voorkeur toch liggen bij een andere locatie dan kan het bedrijfsuitje uiteraard ook worden gegeven in één van de locaties van MKKM – Selfdefense Training. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.